Pinterest:

Reviews

Een selectie van reviews:

Al geruime tijd volgde ik Simone, haar blogs en ook haar boek sprak mij erg aan. Toen ik bij Simone binnenkwam en al haar boeken over bewustwording en spiritualiteit zag, voelde ik meteen dat ik op de juiste, bezielde plek was.

Het gevoel dat er iemand op de achtergrond met je meekijkt en feedback geeft, maakt dat je het niet zo alleen hoeft te doen. Simone haar feedback en ook haar meevoelend inzicht, was een stimulans.

Het principe van dagelijks creëren sprak me aan vanaf de eerste keer dat ik er van hoorde.
Ergens wist ik dat zoiets me te doen stond als het ooit wat wilde worden met mijn plannen om een boek te schrijven.
Maar ik deed het niet, en er was niemand die me bij de les hield.

In een bui van frustratie nam ik contact op met Simone.
Er was meteen een klik. Ik ontmoette een prettige, slimme en betrokken vrouw die goed kan luisteren en behulpzame vragen stelt.
Een vrouw die met je meeloopt en je ondersteunt in alles wat je tegenkomt.
En die waar nodig maatwerk levert, aangepast aan jouw behoeften en mogelijkheden.

Achter mijn ‘simpele’ vraag kwam ik al snel enkele levensvragen tegen die ook aandacht vroegen en kregen in dit traject.
Daardoor ontstond er geleidelijk als vanzelf de ruimte om aan mijn oorspronkelijke vraag te werken.

Heb ik gekregen wat ik zocht? Ja, en veel meer dan dat, een levensveranderend proces.
Ik kan nu uit ervaring zeggen hoeveel kracht er schuilt in dagelijks creëren.

Ik had al meer positieve verhalen over Simone gehoord en ik besloot een traject met haar in te gaan om erachter te komen wat ik nou eigenlijk echt wilde

Samen met Simone ben ik op zoek gegaan. Door een vast aantal  dagen per week bezig te zijn met mijn project en steeds weer feedback te krijgen op wat ik had gedaan en hoe ik het had ervaren, werd langzaam duidelijk welke kant ik op wilde.

Simone was en bleef enthousiast. Ze zag mogelijkheden waar ik vast dreigde te lopen. En ze gaf me het vertrouwen dat ik het kan. Dankzij Simone’s warme en enthousiaste begeleiding ben ik nu bezig met het uitwerken van een aantal concrete plannen.

Ik heb Simone ervaren als een heel competente en warme coach. Ik kan haar begeleiding van harte aanbevelen aan mensen die graag vorm willen geven aan dat wat zij belangrijk vinden en zich daar onzeker over voelen.

Ik heb het traject als heel positief ervaren.

Simones flexibiliteit, creativiteit, openheid en positieve feedback waren voor mij heel waardevol in dit traject.
Zij heeft me echt geholpen om te ontdekken wat voor mij belangrijk en leuk is. Ook heeft ze me gemotiveerd. Het was goed om de discipline op te brengen om dagelijks met mijn plannen aan de slag te gaan.

Ik vind haar coaching heel geschikt voor mensen die allerlei ideeën hebben en e.e.a. toch niet door durven zetten.

Soms mis je iets om een volgende stap te durven zetten. Belangrijk is dat je kunt komen tot wat werkelijk bij je past en waar je je goed bij voelt. Je zit niet zozeer te wachten op allerlei goedbedoeld advies, als wel een manier om bepaalde ideeën nader te onderzoeken op een speelse en creatieve manier.

Simone biedt, met haar positieve manier van begeleiden, nu net datgene wat nodig is om je eigen creativiteit en mogelijkheden verder te onderzoeken om te kunnen ontdekken wat je werkelijk wilt en wat bij je past.

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ik heb Simone ervaren als een duidelijke  gesprekspartner en een stimulerende coach.

De gesprekken met Simone heeft me doen beseffen wat een bagage ik al heb, waar ik verder mee kan. Juist doordat zij mij bevraagt en daardoor alle informatie ook uit mijzelf komt. Door haar enthousiasme ging ik ook weer in mezelf geloven, iets wat door alle twijfels weleens ondergesneeuwd raakt. Het vuurtje van de inspiratie is weer voldoende aangewakkerd. Ik kan het zelf nu  brandend houden.

Simone weet aan het licht te brengen wat nodig is om verder te komen

Simone voelt haarscherp aan wat er speelt en zij weet feilloos de essentie eruit te halen. Daarbij is zij deskundig, warm, geestig  en authentiek. Als je uitgenodigd wil worden om zowel je binnenkant als je buitenkant  in beweging te zetten en je iemand zoekt die eerlijk en oprecht is, zuiver aanvoelt wat je nodig hebt en deskundig en duidelijk is, is Simone een echte aanrader.

Door de coaching wordt je gebracht naar jouw verlangen, naar wat er al is, er is een plek voor alle emoties en gevoelens die erbij komen kijken, en er wordt gewerkt vanuit een diepe spirituele inspiratie, en dat heb ik als heel waardevol ervaren.

Simone  heeft een scherpe analytische blik en is daarbij een echt gevoelsmens met een sterke intuïtie. Haar menselijke benadering waarin alles een plek mag hebben gaf ruimte en vertrouwen. Ze is een enthousiaste en betrokken coach, fijn!

Voor mij waren de sessies  heel waardevol! Je gaf mij het gevoel dat niks vreemd was waardoor ik me vrij voelde om de dingen te zeggen die ik wilde zeggen. Het spirituele aspect sprak me ook erg aan maar het werd absoluut niet zweverig.